Generelt

Glædelig jul og godt nytår

DSF Jylland ønsker alle medlemsforeninger og skytter en glædelig jul og et godt nytår. Tak for et godt 2017, vi ses på banen i 2018.

Ny DSF skytte?

I DSF regi dyrkes en række forskellige skydediscipliner. Hvis du allerede skyder, så dyrkes nogle af disse discipliner måske allerede i din skytteklub. Hvis de ikke dyrkes i din klub, så kan du jo starte med at tage ud til nogen stævner og se om det er noget for dig.
Hvis du ikke allerede er medlem af en skytteklub, så kan du kigge på listen over DSF medlemsforeninger der er specielt aktive indenfor DSF disciplinerne, og se om der ligger en i nærheden af dig.
Et par af vores discipliner kræver at du gennemgår en skriftlig prøve og et 2 dages kursus (sikkerheds- og licenskursus), hvor du lærer en masse omkring de regler der gælder for at man må skyde disse discipliner, samt viser at du er en sikker skytte. Hvis du gerne vil i gang med at tage din licens, så er det første du bør gøre at ansøge om licens. Husk at finde det næste licenskursus der passer dig, og skriv det i din ansøgning. Du får herefter tilsendt information omkring den (online) skriftlig prøve, og når den er blevet godkendt, så kan du gå op til sikkerheds- og licenskursus, der indeholder en praktisk prøve. Der afholdes som regel mindst et sikkerheds- og licenskursus i Jylland hvert år.

Hvem er DSF Jylland?

DSF Jylland er en region under Dansk Sportsskytte Forbund (DSF), som dækker Jylland og Fyn. DSF Jylland arrangerer blandt andet DSF's licensprøver i Jylland.
Formanden for DSF Jylland er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Den øvrige bestyrelse finder du information omkring på vores kontakt side.
Medlemmerne i DSF Jylland afholder stævner indenfor og skyder stort set alle de discipliner som DSF har på programmet, blandt andet IPSC og tjenestepistol.