Regionen

Årsberetning for DSF JyllandDet altoverskyggende i 2020 har, som de fleste andre steder i vores samfund, været de begrænsninger som er blevet pålagt pga. COVID-19.

På trods af det, er vi lykkedes med at holde de fleste af de planlagte stævner - en stor tak til banedesignere og Range Officers.

Vi har benyttet den anledning som de varierende forsamlingsgrænser har givet, til at eksperimentere med mindre squads, og har kun hørt godt om resultatet. Det kræver dog flere RO'er, men heldigvis har vi kunnet tage imod en god håndfuld nye RO'er, som har kastet sig ud i arbejdet - velkommen til jer!


På lovgivningsfronten er der gået endnu et år, og der er stadig ikke sket forbedring. Vi er stadig i en virkelighed, hvor nye skytter ikke har mulighed for at anskaffe magasiner med en kapacitet på mere 20 skud, og derfor ikke har lige konkurrencevilkår med skytter som har ældre tilladelser. Vi håber at JM snart finder tiden til at sætte sig ind i hvorfor dette er et problem, og får fundet en fornuftig løsning sammen med vores forbund.

Men heldigvis går det godt, på det sportslige. Vi får fyldt de fleste IPSC matches, en del endda med venteliste. Det er er godt at se hvordan man ikke behøver tage til Dall for at afholde en IPSC match, men at det også kan ske f.eks. i Lunde og Struer.

Vi håber at andre foreninger får lyst til følge efter dette gode eksempel, efterhånden som de får muligheden. DSF Jylland hjælper gerne, både med råd, praktisk hjælp, og økonomisk støtte når betingelserne for at kunne afholde stævner skal skabes.


Vi nåede ikke målet om 5 Steel Challenge stævner i 2020, men det blev til tre. Forhåbentlig kommer der flere i 2021. Der var god tilslutning ved julematchen, forhåbentlig kan den bevares i 2021.

Der har været nogen flotte resultater ved DM i IPSC - selv om det ikke var så knudsende overlegent som i 2019 blev det da til 7 DM'er til jyske skytter, og 4 divisioner/kategorier hvor 2 ud af 3 podieplaceringer gik til jyske skytter.

Internationalt har der vist ikke været de store resultater - men det er heller ikke så underligt situationen taget i betragtning.Jeg håber vi alle får et godt 2021. Tak.