DSF Region Vest

Der er IPSC pistol match i Dall, planlagt som som level II, lørdag den 9/12, planlagt 6 stages. Efter matchen er der regionssamling med Gløgg og æbleskiver.

DSF Jylland giver match fee, men tag en pakke med til pakkespil efter matchen (pris ca. 50,-)

Vi har brug for 12 RO'er for at kunne afvikle matchen, og der skal også bruges en håndfuld RO'er til Steel Challenge, så vi håber på rigtig mange RO tilmeldinger. Hvis der ikke er tilstrækkeligt med RO'er sætter vi antallet af stages ned.

Der er også Steel Challenge match samme dag, og det er muligt at skyde IPSC i den ene rotation og Steel i den anden, hvis man har A-licens.

Vi bruger faste RO'er på hver stage i hver rotation. Det betyder at RO'erne på listen møder kl. 8 og er færdige kl. 15. RO'er kommer til at arbejde formiddag og skyde eftermiddag, eller omvendt.

Squad 1-3 bygger banerne fra kl. 08. Squad 4-6 møder kl. 11:30, og river banerne ned og rydder op når matchen er færdig. Man sørger selv for frokost osv.

 

RO fordeling

Formiddag

Stage 1+2: Jakob Schultz, Michael Jensen 

Stage 3+4: Ole Mortensen

Stage 5+6:Jesper D. Thomsen, Bent Buus

RM:

Eftermiddag

Stage 1+2: Tim Riise, Michael Jensen 

Stage 3+4: Bo Stampe Madsen, Jens Arnfast

Stage 5+6: Anders Bystrup, Frederik Petersen

RM:

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner mandag 27/11 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

Tilmelding lukker d. 14/12 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Aalborg Skyttekreds' baner i Dall, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J.