DSF Region Vest

Der er IPSC pistol match i Dall, planlagt som level II, lørdag den 10/9, planlagt 6-8 stages efter deltager og RO antal.

Vi genbruger stages fra Dall IPSC Challenge og bygger dem lidt om.

OBS: max kaliber 9mm/.38

For øge muligheden for at banerne bliver afviklet effektivt kører vi med faste RO'er på hver stage i hver rotation. Det betyder at RO'erne på listen møder kl. 8 og er færdige kl. 16. RO'er kommer til at arbejde formiddag og skyde eftermiddag, eller omvendt. Arbejdende RO'er skal ikke betale match fee.

Squad 1-4 bygger banerne om fra kl. 08. Squad 5-8 møder kl. 12, og river banerne ned og rydder op når matchen er færdig. Man sørger selv for frokost osv.

Formiddagens squads bliver gjort tilgængelige når eftermiddagens squads er fyldt op, eller mandag d. 5/9.

Der er reserveret pladser i matchen, og per squad til RO'er.

I bedes selv vælge squad via det tilsendte link.

RO fordeling

Formiddag

Stage 1+2:

Stage 3+4:

Stage 5+6:

Stage 7+8:

RM:

Eftermiddag

Stage 1+2:

Stage 3+4:

Stage 5+6:

Stage 7+8:

RM:

Betaling skal ske inden matchen, per mobilepay til 7684CB.

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner mandag 29/8 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

Match fee er 80,-

Tilmelding lukker d. 7/9 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Aalborg Skyttekreds' baner i Dall, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J.