DSF Jylland

Der er IPSC pistol match i Dall, planlagt som level II, lørdag den 20/06, planlagt 6 stages.

Pga. COVID-19 forholdreglerne har vi valgt at køre med mindre squads. Vi prøver i stedet at få nogle flere squads igennem, ved at afvikle matchen med to rotationer, formiddag og eftermiddag.

Læs DSF retningslinier for matches ifm. COVID-19 inden matchen. Medbring egne handsker til brug under opsætning og nedtagning. Der er ingen fælles briefing inden matchen, og ingen resultatfremlægning efter matchen.

Squad 1-3 møder kl. 08:00, på henholdsvis afsnit E, I og J, og går straks i gang med at bygge. De skyder 6 stages indtil 12:30

Squad 4-6 møder kl. 12:30, på henholdsvis afsnit E, I og J, og går straks i gang med at skyde. De skyder 6 stages indtil 16:00, hvor de river stages ned, og pakker sammen.

For øge muligheden for at banerne bliver afviklet effektivt kører vi med faste RO'er på hver stage i hver rotation. Det betyder at RO'erne møder kl. 8 og er færdige kl. 16. RO'er kommer til at arbejde formiddag og skyde eftermiddag, eller omvendt. RO'er bedes derfor krydse af, at de er indforstået med at arbejde som RO'er under disse betingelser. RO'er skal denne gang ikke betale match fee.

Det betyder også, at vi starter med at sætte alle skytter på venteliste, indtil der er RO'er nok.

RO'er:

Formiddag:

Stage 1+2: Peter Davis, Jacob Skriver
Stage 3+4: Claus Rittig, Kenneth Ammentorp
Stage 5+6: Tim Riise, Thomas Knudsen


Eftermiddag

Stage 1+2: Jens Arnfast, Bo Stampe Madsen
Stage 3+4: Kim Frandsen, Simon Christensen
Stage 5+6: Henrik F. Nielsen, Ole Mortensen

Der vil være mulighed for at krydse af om man ønsker at skyde formiddag eller eftermiddag - men af hensyn til at få det hele til at gå op, så kan vi ikke garantere at ønsket kan imødekommes for alle, og det samme gælder for squadding ønsker.

Betaling skal ske inden matchen, per mobilepay til 7684CB når du får mail om hvilken squad du er på.

Største kaliber til denne match er .38

Banerne bygges så første skud falder kl. 09:30, mødetid 08:15 - be there!

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner mandag 08/06 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

Match fee er 80,-

Tilmelding lukker d. 18/06 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Aalborg Skyttekreds' baner i Dall, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J.