DSF Region Vest

Som besøgende her på siden har du nok bemærket visse ændringer i forhold til den gode gamle DSF Jylland website. Jeg vil her komme ind på to af disse nye tiltag, arrangementer og nyhedsabonnement.

 

Arrangementer 

I menuen til venstre er der et punkt med navnet arrangementer. Her finder du en liste over DSF relaterede arrangementer, bl.a. stævner og møder i ind- og udland. Som en service overfor vores besøgende linker vi til kort, så du kan finde stedet hvor arrangementet foregår. For arrangementer i Danmark linker vi til to forskellige, De Gule Sider De Gule Sider og map24 map24. For arrangementer i udlandet linker vi kun til map24.

Abonnerer på nyheder/RSS 

Hvis du bruger browseren Firefox, så har du måske lagt mærke til et lille ikon i din adressebjælke: . Dette ikon viser at du kan lave det man kalder et "Levende bogmærke", som automatisk giver dig et link til nye sider, når de bliver lagt på DSF Jylland websitet. Teknikken bagved kaldes RSS, og kan også benyttes i andre programmer til at abonnere på opdateringer fra websites. Hvis du bruger sådan et program, så er her et link til DSF Jyllands RSS feed RSS 2.0.

Vi håber du får nytte af disse nye muligheder.